Dobrodošli na Wiki!
Wiki-wordmark.png

Dobrodošli na Hunterxhvikiu!
1 aktivnih korisnika uređuje tačno 38 članaka i 243 slika i vi možete pomoći!

Molimo Vas posetite naša Pravila, kako nebi došlo do neželjenih posledica!

Ovaj sajt sadrži velike SPOJLERE o Hunter X Huter animeu. Ovo je obaveštenje koje možete da preskočite, ali sami rizikujete!


<hero description="Lovac × Lovac (japanski: ha n ta ̄ ha n ta ̄ Hepbern: Hanta Hanta ?, stilizovan kao HUNTER × HUNTER) je japanski manga serije napisana i ilustruje Ioshihiro Togashi. Ona je serijalizuju u Nedeljni Shonen Jump magazinu od 3. marta 1998. godine, iako je Manga je često otišao na pauze od 2006. U decembru 2012. godine, 340 poglavlja su sakupljeni u 32 tomova tankobon od Shueisha. Priča se fokusira na dečak po imenu Gon Freecss, koji otkriva da je njegov otac, koji mu je rečeno bio mrtav, je zapravo živ i svetski poznati lovac, licencirani profesija za one koji se specijalizuju u fantastičnim nastojanjima, kao što je pronalaženje retka ili neidentifikovani životinjskih vrsta, blago lov, premera neistražene enklave, ili lov na protuzakonitih pojedinaca. Uprkos tome što je napuštena od strane njegovog oca, Gon odlazi na putovanje u njegovim stopama, prolaze rigoroznu Hunter ispita, i na kraju pronašli svog oca. Usput, Gon ispunjava razne druge lovce i takođe nailazi na paranormalne. Originalni inspiracija za manga je došao iz Togashi sopstvene sabirni hobi.

Godine 1999, Hanter × Hunter je adaptiran u 62-epizoda Anime televizijskoj seriji u produkciji Nippon Animation i režiji Kazuhiro Furuhashi. Predstava je premijerno na japanskom Fuji TV i otrčao do 2001. Tri odvojena original video animacije (ovas) u ukupnom iznosu od 30 epizode ​​su naknadno produkciji Nippon Animation i pušten u Japanu od 2002. do 2004. godine drugom anime televizijsku seriju od Madhouse emitovan na televiziji iz Nippon oktobar 2011 do septembra 2014. godine, sa dva pozorišnih animiranih filmova objavljenih u 2013. Postoje brojni audio albuma, video igre, mjuzikla, i drugi mediji na osnovu Hunter × Hunter. Manga je preveden na engleski jezik i objavljen u Severnoj Americi Viz Media od aprila 2005. Obojica televizijske serije su licencirani od strane Viz, sa prethodno nije emitovana na kanalu Funimation u 2009. godini.

Lovac × Hanter je bio ogroman finansijski uspeh i postao je jedan od Shueisha najprodavanijih manga seriji, pošto je prodao preko 65,8 miliona primeraka u Japanu samo od februara 2013." imagename="" cropposition=""></hero>Hunter x Hunter (japanski: ha n ta ̄ ha n ta ̄ ) je japanska manga serija napisana i ilustrovana od strane Yoshihiroa Togashia. Serijalizovana u nedeljnom Shonen Jump magazinu od 3. marta 1998. godine, iako je Manga često bila pauzirana od 2006. U decembru 2012. godine, 340 poglavlja su sakupljeni u 32 tomova tankobon od Shueisha. Priča se fokusira na dečaka po imenu Gon Friks, koji otkriva da je njegov otac, za kojeg mu je rečeno da je mrtav, zapravo živ i svetski poznati Lovac, licencirani profesionalac za one koji se specijalizuju u fantastičnim nastojanjima, kao što je pronalaženje retkih ili neidentifikovanih životinjskih vrsta, lov na blago, ili lov na protivzakonite pojedince. Uprkos tome što je napušten od strane njegovog oca, Gon odlazi na putovanje njegovim stopama, prolazi ispit za Lovca, i na kraju pronalazi svog oca. Usput, Gon ispunjava razne druge lovačke zadatke sa svojim prijateljima. 

Hunter × Hunter je bio ogroman finansijski uspeh i postao je jedan od Shueisha najprodavanijih manga seriji, pošto je prodao preko 65,8 miliona primeraka u Japanu samo od februara 2011 godine...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.